Antiques Roadshow беше пълно с невероятни находки в неделя вечер,

...
Antiques Roadshow беше пълно с невероятни находки в неделя вечер,
Коментари Харесай

Гостите на BBC Antiques Roadshow останаха безмълвни при удивителната стойност на находката в благотворителен магазин от £5

Antiques Roadshow беше цялостно с невероятни находки в неделя вечер, когато двама посетители научиха удивителната стойност на тяхната находка в благотворителен магазин от £5.

По време на последния епизод, който беше сниман в Pollok Country Park, Глазгоу, дуото донесе своята картина на Дороти Стийл, която бяха закупили преди 20 години.

Бяха я забелязали в благотворителен магазин само че незабавно разбра, че това е качествена картина, като се пошегува, че цената на таксито, с цел да я закара вкъщи, коства повече от самата картина от £5.

Експертът, Франсис Кристи, призна: „ Според мен това евентуално е един от най-хубавите Steel, които в миналото съм виждал. “ Франсис разкри, че на търг евентуално ще бъде сред £3000 и £5000.

Гостите останаха смаяни, признавайки: " О, Боже мой! " Те прибавиха по-късно: „ Не мога да се сетя за по-добри петици, които съм похарчил... Не мога да си показва да получа повече стойност за парите си, това е несъмнено! “ Докато другият посетител добави: „ Очевидно съм мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР