Антиправителствено шествие с близо 30 автомобила мина с бавна скорост

...
Антиправителствено шествие с близо 30 автомобила мина с бавна скорост
Коментари Харесай

Автошествие за оставка по улиците на Пловдив

Антиправителствено шествие с близо 30 автомобила мина с мудна скорост от паркинга пред зала Колодрума по ул. " Константин Величков " към бул. " Цар Борис Трети Обединител ". 

Полицията обезпечи сигурността на придвижването при прекосяването на колоната, която се движи с към 10 км./ час, заяви БНР. 

Стигна се до къса обсада на трафика в Тунела, където протестиращите пяха българския химн с развети флагове и под звуците на клаксони. Маршрутът продължи по булевардите " България " и " Васил Априлов ".

Паркингът пред залата бе събирателен пункт на протестиращите против държавното управление. Там Асен Костов от уредниците съобщи, че мястото е определено неслучайно, поради многото места за паркиране, тъй че да не се пречи на трафика. 

Преди да потеглят по булевардите Костов акцентира, че включването в протестната колона с претенции за оставки на премиера и основния прокурор е въпрос на персонален избор.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР