Антиправителствените протести в София продължават 34-ти пореден ден. Остават затворени

...
Антиправителствените протести в София продължават 34-ти пореден ден. Остават затворени
Коментари Харесай

Кръстовищата на Орлов мост и пред Министерския съвет продължават да бъдат блокирани

Антиправителствените митинги в София не престават 34-ти следващ ден. Остават затворени за придвижване от протестиращи съществени кръстовища в столицата. Към 9 ч. са блокирани кръстовищата на бул. "Цар Освободител ", бул. "Дондуков " - връзката с бул. "Тодор Александров " пред Министерския съвет. Обстановката е спокойна.

Затворено е и кръстовището на "Орлов мост ". Там лагерът на протестиращите остава обкръжен с кофи за отпадък, палети и пейки. Има свободен кулоар за прекосяване на коли за спешна помощ.

Социалните мрежи приканват с изключение на обичайния митинг довечера да има и "Дискотека за оставка ". Музиката ще бъде революционна.

1317 души са се подписали за два дни в подписката, проведена от протестиращите, с искане за оставките на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев, съобщи БНР. Подписката е в отговор на друга - импортирана преди дни в Съда, която е срещу блокадите в София.

Вчерашният 33-ти ден на антиправителствени митинги в София мина умерено. Част от стачкуващите донесоха книги, които бяха подредени пред постройката на Министерския съвет, за "ограмотяване на ръководещите ".

Седем автобусни линии във Варна са с изменен маршрут поради обсада на кръстовището пред постройката на общината от палатков лагер.

В Плевен за повторно се провежда протестно автошествие.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР