Антиправителствените протести у нас продължават 13-ата поредна вечер. Началото на

...
Антиправителствените протести у нас продължават 13-ата поредна вечер. Началото на
Коментари Харесай

13-а вечер на антиправителствени протести у нас

Антиправителствените митинги у нас не престават 13-ата поредна вечер. Началото на демонстрацията в София е планувано за към 19.00 ч.

За втори ден те стартираха още от сутринта пред Народното събрание, когато бе отритнат следващият избор на съмнение, който бе на тематика корупция.

Друга проява ще се организира пред столичния ресторант " Осемте джуджета " в столицата, упоменат като място за срещи в едноименното журналистическо следствие на Антикорупционния фонд. Събитието е проведено в обществените мрежи от Гражданско съдружие " Боец " под надпис " Масово пиянство на евробира с Петьо Еврото и осемте му джудета ".

Сутринта в митинга се включи и упрекнатият в безчинство някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов поради прекъсването на електрозахранването на столичното метро в региона на станция " Софийски университет ". Спасов беше освободен във вторник сутринта, заради което съумя да се причисли към протестиращите.

След утринната акция пред Народното събрание денем митингът се реалокира пред постройката на държавното управление, където придвижването остана блокирано за час-два. По-късно полицията съумя да възвърне трафика по бул. " Цар Освободител " и " Дондуков ". През целия ден обаче пред постройката на Народното събрание имаше дребни групички от протестиращи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР