Антиправителствените протести продължават у нас вече 75 дни без прекъсване

...
Антиправителствените протести продължават у нас вече 75 дни без прекъсване
Коментари Харесай

Ден 75: Протестът събира енергия за утрешното ”Великото народно въстание 3”

Антиправителствените митинги не престават у нас към този момент 75 дни без спиране или подчинение от главните претенции. Те не престават да са за оставки на премиера Бойко Борисов, държавното управление, основния прокурор Иван Гешев, а към този момент и на ръководителя на националното заседание Цвета Караянчева. Българите в чужбина също ускоряват поддръжката си с демонстрации и акции в разнообразни точки на света. Страната ни попадна и в международен банков скандал, оголен от Международния консорциум на проверяващите публицисти.
Ден преди " Великото национално възстание 3 ", оповестено в Деня на Независимостта, силата на митингите се ускорява. В утрешния ден митингите ще започват пред посолството на Съединени американски щати в София с искане да спре поддръжката за Иван Гешев.

В този час протестиращите обичайно се събират в " триъгълника на власта " в София. Очаква се през днешния ден да бъдат оповестени акциите, които ще се проведат по време на митингът на следващия ден, който отвоно обещва да е всеобщ и нескончаем.

Демонстрации в поддръжка на българите на площадите в страната има и от страна на наши сънародници по света. Много от тях споделят видеа и фотоси, на които ясно насочат посланията си към ръководещите у нас.

Вижте българите в Канада, в Хамбург и Мюнстер.

От през днешния ден митингите имат и нова ария, наречена " Мутри, довиждане ".

В нея се пее: " Мутри, довиждане! Няма към този момент шкафчета, кюлчета... Бойко и каскета са мафия! Хайде да ви няма! Мутри, мутри, довиждане! ". Чуйте я.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР