Антиправителствените протести продължават 75-и ден. Тази вечер протестиращите отново ще

...
Антиправителствените протести продължават 75-и ден. Тази вечер протестиращите отново ще
Коментари Харесай

Антиправителствените протести продължават: "Отровното трио" с нови изненади

Антиправителствените митинг и не престават 75-и ден. Тази вечер митинг иращите още веднъж ще се съберат на столичния площад " Независимост ".

Исканията им остават непроменени - оставка на държавното управление отпред с премиера Бойко Борисов, предварителни избори и отдръпване от поста на основния прокурор Иван Гешев.

Подкрепиха ги и над 70 български учени, работещи в чужбина . В отворено писмо те настояха за самостоятелна правосъдна система, транспарантно и отговорно държавно управление и свободни медии. Учените приканват и да не се позволява принуждение против мирни стачкуващи и публицисти. 

За довечера е планувана поредна изненада, обявена от " Отровното трио ". Тя ще бъде в навечерието на третото Велико национално въстание. „ Подгответе си яйца и домати. Ще ви водим на място, на което не сме ви водили до момента “, съобщи юрист Николай Хаджигенов.

Демонстрации се провеждат и Хамбург, където през днешния ден се състоя акцията " Долу политическите чадъри ". Група митинг иращи алегорично затвори 10 чадъра, с което се оповестиха против корупцията във властта. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР