Антиправителствен протест се състоя тази сутрин в Благоевград. Скандирания Оставка

...
Антиправителствен протест се състоя тази сутрин в Благоевград. Скандирания Оставка
Коментари Харесай

Протестиращи огласиха Благоевград със скандирания ”Оставка”

Антиправителствен митинг се състоя тази заран в Благоевград. Скандирания ”Оставка ” огласиха площад ”Георги Измирлиев ” до локалната централа на ГЕРБ, заяви БГНЕС. Сред присъстващите беше и юрист Николай Хаджигенов от така наречен ”Отровно трио ”.
" В Благоевград съм, с цел да науча от първа ръка къде, какво се случва, с цел да предприемем вероятно някакви съпротивителни и мирни дейности. Всяко законно деяние за събаряне на това корумпирано държавно управление е добре пристигнало. По дребните градове хората са малко, тъй като в тях царува феодален феодализъм, заради тази причина от цялата страна се събират в София, с цел да се смесят с тълпата. Това е отлично, тъй като всеки един от тях взема искрица от този огън, който сме запалили на площада и го популяризира тук, на място ", съобщи Хаджигенов.

Той преповтори един от главните претекстове на митингите - че ключът към унищожаването на корупцията е чистка в правосъдната система, където главният проблем е прокуратурата. " Съдът, въпреки и не изключително и бързо, въпреки всичко работи. На него се дължи илюзията за независимост и народна власт у нас ", уточни юристът.

Организатор на митинга през днешния ден бе Спас Митев, който е един от тримата, против които се води дело по абсурда с обстрелването на Цвета Караянчева в Благоевград с кофи и яйца. " Подкрепата от София за нас е значима, изпратиха ни юристи. Много е значимо, че започнаха обиколката си из страната от Благоевград, от нас се чака да дадем звук на цялата страна ", съобщи Митев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР