Антимафиоти са открили склад с над 100 кг различни наркотици

...
Антимафиоти са открили склад с над 100 кг различни наркотици
Коментари Харесай

УДАР! Откриха склад със 100 кг дрога и автомати в София!

Антимафиоти са разкрили склад с над 100 кг разнообразни опиати и автомати в София. Подозират, че неповторимото оборудване е на люлинския силовак Радмил Ранов-Радо Ланеца, оповестява "24 часа “. Той е апетитен за един от тримата тартори дружно със Стъклето и Телето на най-голяма наркогрупа, залавяна през последните години у нас.

Информацията за открития склад е доказана от зам.-главният прокурор Иван Гешев, само че уточни, че повече детайлности ще има по-късно денем.

"На офанзивите против прокуратурата ще отговорим по един метод – с работа. Независимо дали става въпрос за проведени незаконни групи, които тровят децата ни, както в тази ситуация, или за хора, които тормозят бабите и дядовците, майките и бащите ни в дребните обитаеми места. Поздравявам сътрудниците от ГДБОП и Специализираната прокуратура за положителната работа по случая “, сподели единствено Гешев.

Снимката на Радо Ланеца бе разлепена на листовки в София преди 3 година под надпис: "Мъжете, които тровят децата ни “.

Количеството дрога в склада е смаяло проверяващите. Освен опиати и оръжия, употребени за заплашване от бандата, антимафиотите са разкрили и така наречен "счетоводни бележници “ на групата.

Бандата е търгувала дрога из цялата страна от най-малко 4-5 години, настояват от следствието. С обвинявания към този момент са 32 души. 25 от тях се търсят, измежду които и посочените за водачи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР