Антимафиоти откриха склад с над 100 кг различни наркотици и

...
Антимафиоти откриха склад с над 100 кг различни наркотици и
Коментари Харесай

Откриха склад с над 100 кг наркотици и автомати в София

Антимафиоти откриха склад с над 100 кг разнообразни опиати и автомати в София, заяви " 24 часа ".
Подозират, че оборудването е на разположение с прякор Радо Ланеца. Той е апетитен за един от тримата водачи дружно със " Стъклето " и " Телето " на най-голяма наркогрупа, залавяна през последните години у нас.
Информацията за открития склад е удостоверил зам.-главният прокурор Иван Гешев. Той прецизира, че повече детайлности по случая ще има по-късно денем.
" На офанзивите против прокуратурата ще отговорим по един метод - с работа. Независимо дали става въпрос за проведени незаконни групи, които тровят децата ни, както в тази ситуация, или за хора, които тормозят бабите и дядовците, майките и бащите ни в дребните обитаеми места, декларира Гешев.
По първична информация проверяващите са разкрили и така наречен " счетоводни бележници " на групата.
Припомняме, че предходната седмица спецпрокуратурата разруши проведена незаконна група за разпространяване на опиати, работила в цялата страна. Към момента са арестувани под стража 7 лица, само че обвинени са общо 32 души.
Групата на Радо Ланеца е работила на територията на страната от към 4-5 години, като едвам от две години е почнало следствие.
Част от лицата са били известни на проверяващите от преди, в това число и когато техните физиономии бяха публикувани и на плакати от незнайни към момента хора. Тогава плакатите бяха разлепени в центъра на столицата с надпис " Те тровят децата ви ". По-късно те се появиха и във Варна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР