Антимафиоти от ГДБОП, съвместно със свои колеги от Бургас, преустановиха

...
Антимафиоти от ГДБОП, съвместно със свои колеги от Бургас, преустановиха
Коментари Харесай

ГДБОП затвори два сайта за продажба на фалшиви стоки, пак Слънчака го отнесе...

Антимафиоти от ГДБОП, взаимно със свои сътрудници от Бургас, преустановиха действието на интернет уеб сайтове за подправени артикули

Става дума за: www.chantichki.com и www.chantichki.bg, като те са продавали подправени артикули с логото на световноизвестни марки, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Разпространението на подправените артикули е ставало паралелно и с продажби посредством магазини и компании на територията на Слънчев бряг.

От търговски обекти и от частни адреси е конфискувано огромно количество артикули, за които няма подписан контракт с притежателите на изключителното комерсиално право на предпазените марки.

Конфискувани са над 600 продукта, носещи отличителните белези на международни търговски марки: „ Louis Vuitton “, „ Michael Kors “, „ Guess “, „ Disney “, „ Puma “, „ HUGO BOSS “, „ Nike “, „ Adidas “ и други.

Действията на ГДБОП са резултат от използването на тактиката за противопоставяния на закононарушенията, свързани с нарушение правата на интелектуална благосъстоятелност, авторско право и сродни права.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР