Антикризисните мерки на правителството обсъдиха в неделя бивши, настоящи депутати,

...
Антикризисните мерки на правителството обсъдиха в неделя бивши, настоящи депутати,
Коментари Харесай

Бивши и настоящите депутати от БСП обсъждат антикризисни мерки с Манолова

Антикризисните ограничения на държавното управление разискаха в неделя някогашни, сегашни депутати, банкови и енергийни специалисти по време на регулярната среща, проведена от Мая Манолова. Преди месец някогашният народен представител и омбудсман събра десетки на Учредително заседание на новата й партия „ Изправи се България “, оповестява „ Нюзбг “.

Темата през днешния ден бяха ограниченията против инфлацията - " Инфлация посред беднотия и неравенства: в този момент накъде? ". Сред присъстващите някои за първи път - някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев, актуалният народен представител от Българска социалистическа партия Крум Зарков, специалистът и на последните избори част от новото крило на Българска социалистическа партия - " Социализъм в 21 век " - Явор Куюмджиев и други.

Икономистът Георги Кадиев, основател на партия „ Нормална страна “ и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия, се показа: „ За първи път съм тук, смисълът на тези срещи е да се съберат хора, които мислят по един и същи метод, нещо в политиката би трябвало да се трансформира “, сподели той и показа икономическия си разбор.

Социалистът и част от обединението Крум Зарков бе безапелационен, че ограниченията на държавното управление би трябвало да бъдат подкрепени, защото това е решило болшинството. Той посочи, че е на място, с цел да даде градивна рецензия и посочи, че „ никоя спешна мярка не може да замести промените, които са нужни “.

Явор Куюмджиев приказва по енергийната тематика и назова ограниченията „ неуместни “. Като „ брутална неточност той назова спиране на връзките с „ Газпром “.

Сред постоянните присъстващи на срещите на Мая Манолова през днешния ден бяха майки на деца с увреждания, режисьорът Борис Панкин, някогашният народен представител Минчо Христов, някогашният водач на АБВ Константин Проданов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР