Антикорупционният фонд отправи покана за среща към ръководителя на Специализираната

...
Антикорупционният фонд отправи покана за среща към ръководителя на Специализираната
Коментари Харесай

Антикорупционният фонд кани ръководителя на спецпрокуратурата да говорят публично за Осемте джуджета

" Антикорупционният фонд " насочи покана за среща към ръководителя на Специализираната прокуратура Валентина Маджарова във връзка " Осемте джуджета ".

Новината оповестиха от неправителствената организация.

Припомняме, че в изявление пред " Свободна Европа ", Маджарова дефинира случая " Осемте джуджета " като фамилна драма. Тя уточни също, че казусът е обяснен.

Публикуваме текста на обществената покана, която " Антикорупционният фонд " насочи към Маджарова:

" Уважаема г-жо Маджарова,

Прочетохме вчерашното Ви изявление за " Свободна Европа " и взехме решение, че като експертна организация в помощ на правораздаването, е време да Ви поканим на обществена среща. Смятаме, че и ние с Вас, и публиката имаме какво да научим от нея.

Темaтa е ясна - профилираното правораздаване. Ще Ви предоставим опцията обществено да отбраните нуждата от съществуването му през разбор на резултатите, реализирани от ръководената от Вас институция в битката с корупцията по високите етажи на властта, която предстои на мониторинг от нашата организация. Ще Ви срещнем и с гледната ни точка по отношение на множеството данни за най-различни закононарушения, изнесени във филмите ни " Осемте джуджета ", които съгласно Вас не разкриват нищо повече от " фамилна драма ".

Дискусията ще предаваме онлайн, от нашия офис, ще отговаряме и на въпроси от публиката.

Поздрави,

Бойко Станкушев

шеф на АКФ ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР