Антикорупционният фонд, който направи разкритията за евтините апартаменти на Цветан

...
Антикорупционният фонд, който направи разкритията за евтините апартаменти на Цветан
Коментари Харесай

Служител на ”Артекс” за 670 евро кв.м.: Няма такава цена /видео/

Антикорупционният фонд, който направи разкритията за евтините жилища на Цветан Цветанов, Цецка Цачева и Вежди Рашидов в първокласни здания на ”Артекс ” в столичния квартал ”Изток ”, разгласява филм, в който се виждат някои забавни детайлности
Сред тях са изявление със чиновник на Артекс, който откровено се изненадва на въпроса могат ли да се намерят жилища за 670 евро в постройките им, скрита камера с брокер, който продава жилища в постройката на " Юрий Гагарин " 20 за 2500-3000 евро квадрата и нотариалният акт на Цецка Цачева, от който наподобява, че тя е купила жилището си за 670 евро квадратния метър. Във видеото са и сбитите отговори на Цачева и Рашидов на въпросите на Антикорупционния фонд.

Има и коментар на правист кои законови разпореждания са нарушили новодомците, в случай че се прегледат другите хипотези. Според единия вид те са подписали документи с погрешно наличие, с цел да укрият налози. Според другата догадка са получили апартементите си на нереално ниска цена, злоупотребявайки с политическото си въздействие.

Вижте видеото ТУК

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР