Антикорупционна коалиция от минимум 121 души в следващия парламент. Това

...
Антикорупционна коалиция от минимум 121 души в следващия парламент. Това
Коментари Харесай

Самостоятелно ли ще се яви ПП на изборите?

Антикорупционна коалиция от най-малко 121 души в идващия парламент. Това е стремежът на " Продължаваме промяната " за идните избори, съобщи Йордан Терзийски от партията.

Политическа партия не взема наложително леви или десни решения, а верните. Затова настройките са да формираме болшинство в идващия парламент, с цел да прокараме всички закони, които започнахме, изясни той в ефира на Българска национална телевизия. Каза още, че към този момент не е взето решение дали Политическа партия ще взе участие в огромна коалиция преди изборите, каквото предложение пристигна от Демократична България.

По думите му е въпрос на чиста математика дали гласоподавателите ще поддържат коалиция с Демократична България преди изборите, или всяка партия ще получи повече, в случай че е независима.

Същевременно Терзийски изясни, че сегашните сътрудници, с чийто мандат Политическа партия влезе в Народното събрание, са част от партията и тя ще продължи да работи с тях.

Енергийната диверсификация е един от целите в програмата на Политическа партия, изясни Терзийски. Според него, когато гръцката газова връзка бъде подготвена, 100% от азерския газ ще идва евтино. Сега по-евтини са единствено 30% от него. Гръцката връзка можело да бъде приключена и до края на август, защото оставали последни документални неща.

Газът е обезпечен и за идващия сезон със 7-те карго кораба, за които има оферта, сподели още Терзийски. Затова и не е редно хората да бъдат плашени и да се нагнетява напрежение от страна на политиците.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР