Анте Шимунджа говори след победата на Лудогорец с 2:0 над

...
Анте Шимунджа говори след победата на Лудогорец с 2:0 над
Коментари Харесай

Шимунджа: Не е време да се успокояваме, трябва да се концентрираме

Анте Шимунджа приказва след успеха на Лудогорец с 2:0 над ХИК Хелзинки.

" Ако искаш да си най-хубавият и да се конкурираш, не е време да се успокояваме. Защото когато си в зоната си на комфорт, това е най-голямата заплаха и знаеш, че всичко отива надолу. Имаме седем точки в 4 мача, време е да се концентрираме, не да се успокояваме. Затвърдихме си присъединяване напролет в Европа, само че надпреварата не е единствено тук.

Искаме да мислим мач за мач и ще гледаме да спечелим всички срещи. Ключът за днескашните три точки са нашата мотивация, експанзия и предпочитание за победа. Винаги би трябвало да сме на най-високото равнище ", показа експертът.

Дани Групер също бе запитан за своето мнение във връзка с гола, който означи.

" Казах след мача с Бетис, че при следващия ми най-хубав късмет ще опитам да поправя тази неточност. Да, благополучен съм, че помогнах на тима и имаме тези три точки. Надявам се да продължаваме по този начин, ключът бе нашата мотивация. ", коментира полузащитникът.

" Когато си удовлетворен от нещо е доста мъчно да направиш напредък. Винаги може да бъде по-добре. Съгласен съм, че през днешния ден бяхме на доста високо равнище. Ако не сме дали съвсем никакъв късмет на съперника, значи ние сме много конкурентен отбор. Преди да стартира груповата фаза споделих, че желаеме да се борим и ние няма да променим нашата цел, ще продължаваме да се състезаваме. Най-важният мач за нас в Лига Европа е идващият мач ", добави Шимунджа.

" Играем против Бетис, един от най-хубавите тимове сега в Ла Лига, както и против Рома. Ако кажа, кой мач ще е по-лесен за нас, няма да съм сериозен. Два сложни мача против огромни тимове, първият е против Бетис и би трябвало да се подготвим на най-високото допустимо равнище ", приключи треньорът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР