Антарктида продължава за повечето земляни да е велика загадка, която,

...
Антарктида продължава за повечето земляни да е велика загадка, която,
Коментари Харесай

Конспиролози гръмовно: В Антарктида има гигантски адронен колайдер, предизвиква земетресения и природни аномалии

Антарктида продължава за множеството земляни да е велика мистерия, която, както считат мнозина, човечеството още дълго време няма да може да разгадае. Но конспиролозите се придържат към малко по-друго мнение. Те считат, че леденият континент пази тайните си единствено за необятната общност, само че не и за мощните в света, да вземем за пример, илюминатите, написа Езорейтер.
Благодарение на неповторимото фитнес приложение Strava през днешния ден може да наблюдава напредването на потребителите на смарт телефони благодарение на GPS (Global Positioning Systems). Например, в случай че се наблюдава напредването на хора в най-тайните места на нашата планета, то може с учудване да се открият поразителни неща. Например, в Антарктида под ледовете се намира загадъчно оборудване, наподобяващо Големия адронен колайдер на ЦЕРН, единствено че доста по-голямо по размери - към него пък сноват хора с мобилни устройства, с помощта на което конспиролозите са съумели да засекат оборудването.

Работата е в това, че сателитните услуги на Гугъл блокират опцията то да бъде прегледано (за разлика от, да вземем за пример, не по-малко загадъчните пирамиди на континента, което навежда на мисълта за голямата секретност на съоръжението). Най-малкото, създателят на блога The Daily Rabbit Hole не е съумял да направи това, колкото и да не се опитваше...



Щом под ледовете на Антарктида работи гигантска " микровълнова печка ", тогава стават ясни и аномалиите, следени от изследователската лаборатория на Военноморските сили на Съединени американски щати MIMIC (Morphed Integrated Microwave Imagery), чиито генезис е ледовития континент на Южния полюс.

Затова каналът на конспиролога DAHBOO77, който отделя голямо внимание на тези аномалии, може най-сетне с задоволство да заяви на своите почитатели, че повода за тях е открита. Трябва да се означи, че това не би трябвало да ни успокоява доста. Напротив,...

Да предположим, че антарктическия колайдер е основан от земляните, само че той е голям, освен това при температура от минус 130 градуса по Фаренхайт, под немислимо пълен лед. Това е просто немислимо. Тогава кой? И по-важното - по кое време? Най-вероятно в дълбока античност и не от човешки ръце. Но за какво тогава този античен колайдер към момента действа, а към него сноват загадъчни служащи с мобилни телефони?
Още по-шокиращо е изказванието на DAHBOO77, че тази гигантска микровълнова печка основава предавания, които провокират трусове и естествени аномалии. Наистина ли някой е присъединил колайдера за да унищожи нашата планета?
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР