Антъни прави всичко възможно, за да спаси кариерата си в

...
Антъни прави всичко възможно, за да спаси кариерата си в
Коментари Харесай

Последните усилия на Антони да спаси кариерата си в Манчестър Юнайтед след „недостатъчни“ критики

Антъни прави всичко допустимо, с цел да избави кариерата си в Манчестър Юнайтед, в това число пътешестване до профилирано подготвително оборудване по време на паузата за интернационалните тимове.

Бразилецът претърпя извънредно време след прехвърлянето си от Аякс за £85 милиона през лятото на 2022 година Той означи единствено 10 гола от идването си и загуби мястото си в титулярния състав.

>

Докато шефът Ерик загар Хаг продължава да поддържа бразилеца, кариерата му на Олд Трафорд е изложена на сериозен риск. Привържениците на Юнайтед също стават все по-разочаровани от слабото му показване.

Той се надява, че времето му в Юнайтед може да стартира с гола му при неотдавнашната победа над Ливърпул за ФА Къп. Имайки поради това повишение на формата, нападателят към този момент направи спомагателна стъпка към възобновяване на мястото си в стартовия състав.

Антони беше оставен отвън бразилския тим за интернационалната пауза през март и употребява това време, с цел да пътува до профилирано оборудване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР