Антъни Иванов заяви, че търпението му е към своя край

...
Антъни Иванов заяви, че търпението му е към своя край
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Търпението ми свършва, на Олимпиадата може да взема медал за друга страна

Антъни Иванов съобщи, че търпението му е към своя край и в скоро време може да вземе решение да се състезава за друга страна. Иванов приключи втори в днешния край на 100 метра бътерфлай на Държавното състезание в София, след което даде изявление пред кореспонденти: 

" Изключително съм удовлетворен. Това ми е първото слизане под 54 секунди отдавна на 100 метра. Но знаете, че моята компетентност е 200 бътерфлай, където пъдя слизане под 2 минути и на следващия ден съм окуражен да печеля. Но от през днешния ден съм удовлетворен, да станеш втори след втория на Европейско (Йосиф Миладинов), е сносно ", сподели Антъни Иванов.

" Разконцентрира ме всичко, което се случи през последните дни, само че като виждам някои хора са по-разконцентрирани, тъй като пият, ей там, на заведението, още от обяд.

Няма какво да си кажа повече с тези хора. Ако те не създадат крачка и да трансформират ръководството, аз няма да се състезавам повече под флага на България. те се подиграват с цялото българско плуване, освен с мен. Знаете ли какъв брой деца отхвърлиха по този метод. Гледате, че аз и Йосиф държим, само че по какъв начин държим, единствено ние си знаем. Защо множеството устоят до 19-годишна възраст и след това ги няма?

Надявам се хората от управлението, към този момент са огромни мъже на по 50-60 години и да излязат да кажат истината.

Аз желая да представям България и да се състезавам под българския байрак, само че в случай че тези неща не се трансформират, би трябвало да диря развиване на друго място. Не може цялостен живот да се занимаваме с едни и същи нелепости. Така отхвърлиха от националния тим най-хубавия ни волейболист Матей Казийски, по този начин отхвърлиха Григор Димитров от националния тим, отхвърлиха Димитър Бербатов от националния тим, отхвърлиха Мартин, отхвърлиха Стилиян и още хиляди хора с капацитет да показват нашата страна, тъй като ги е боязън да не си изгубях позициите. Аз не съм тръгнал да ставам президент на федерацията. Аз желая плуването в България да се развива.

Търпението ми се изчерпва. Трябва по-бързо да решат дали желаят да взема орден на идната Олимпиада под бългаски байрак или под различен. Аз по този начин или другояче медалът ще си го взема.

Искам да покажа, че има борбени хора като мен, които не ги е боязън, само че въпросът е дали другите ще тръгнат с мен. Засега не виждам да потеглям с мен доста хора, които да желаят смяна или ще си стоим с 30-о и 40-о място на международни шампионати.

Надявам се и Йосиф Миладинов да застане до мен. Той е един от най-големите гении в последните 30 години. Заедно с мен, с Пепи, Диана, Любо, Тонислав, Дениел. Имаме доста мощно потомство. Имаме толкоз материал, а желаят да ни смачкат. Не го разбирам. Аз бях пред отричане. Може ли да си искаш си спъваш най-хубавия играч. Ставаме за смях. Звънят ми от международни медии да ме питат за какво в България е по този начин?

Като почнем от най-високите етажи, става въпрос за всички - федерация, министерство, всички са едно и се държат за ръце и всички се крият един в различен. Погледнете единствено лагерите на националния тим в какви хотели се спи и на кой са благосъстоятелност.

Вижте базата. Вижте на какво място упражняваме и се състезаваме.

Не е имало съревнование от последните три години, в което да не се пробват да ме разконцентрират, да не съм в кондиция.

Надявам се въпросът с КАС да се развие по най-хубавия метод за българското плуване. Ако това нещо продължи, няма да имаме щафета на идната Олимпиада. Кой печели от цялата работа? Искаме сами да се изхвърлим от Олимпиадата ", сподели Антъни Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР