Антъни Иванов подобри още два национални рекорда по време на

...
Антъни Иванов подобри още два национални рекорда по време на
Коментари Харесай

Антъни Иванов с още два рекорда, щафетата на 4х200 счупи близо 35-годишно постижение

Антъни Иванов усъвършенства още два национални върха по време на международното състезание по плуване в дребен басейн в Ханчжоу, Китай.

Най-добрият български плувец сега счупи достиженията на 50 метра бътерфлай и на 200 метра свободен жанр за мъже в четвъртия ден на шампионата на планетата.

На 50 бътерфлай Иванов финишира 30-и в сериите с време 23.42 секунди и си върна върха в дисциплината, който за малко бе владеене на Иван Алмаджиев - 23.81, подложен в Стара Загора при започване на месеца.

Преди това Антъни направи ремонти и на личните си върхови достижения на 200 и 100 метра бътерфлай, като в първата дисциплинираност плува във финала, където остана осми в света.
Антъни Иванов затвърди топформата си и с фамозно плуване в щафетата на 4 по 200 метра свободен жанр, където падна близо 35-годишен връх.

Българският квартет в състав Антъни Иванов, Йордан Янчев, Калоян Братанов, Светлозар Николов финишира за общо време 7:15.85 минути и смъкна близо 9 секунди от един от най-старите държавни върхове - 7:24.43 минути, подложен от националния тим през март 1984 година в Благоевград.

Плуването на Антъни Иванов на първи пост е нов народен връх на 200 метра свободен жанр. Състезателят на Вихрен даде време 1:45.87 минути, с което усъвършенства личното си достижение от 1:45.94, сложено преди година на държавното състезание на Спортната палата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР