Антъни Иванов и Йосиф Миладинов имат шансове за класиране на

...
Антъни Иванов и Йосиф Миладинов имат шансове за класиране на
Коментари Харесай

Легендата в плуването Таня Богомилова: Антъни и Йосиф имат шанс за олимпийски финал

Антъни Иванов и Йосиф Миладинов имат шансове за класиране на олимпийски край в Токио, счита най-голямата легенда на българското плуване Таня Богомилова. Двамата се показаха чудесно на Европейското състезание на 25-метров басейн в Глазгоу. Миладинов счупи шест национални върха, а Антъни Иванов се класира за финала в своята коронна дисциплинираност 200 м бътерфлай, където приключи седми.

“Имат късмет за край на олимпиадата, а за какво да не помечтаем за медали. Конкуренцията ще е жестока. Всички топ имена се готвят за Токио. Дори в този момент страните пратиха вторите и третите си тимове на Европейското”, съобщи Богомилова.
 Младата вяра Диана Петкова счупи националния връх на Богомилова на 100 м бруст. Тя финишира за 1:08,07 мин. Постижението отреди 36-о място в крайното класиране за 19-годишната пловдивчанка.

“Децата усъвършенстват върхове, само че сме надалеч от истината във връзка с класиранията, разяснява Богомилова. - Браво на Диана. За страдание изоставаме от международните трендове. Винаги съм била максималист. Много ми се желае да имаме повече финали.”

Легендата регистрира като плюс конкуренцията сред Антъни Иванов и Йосиф Миладинов, които водят сериозна борба в бътерфлай дисциплините.
 “За страдание те живеят в разнообразни страни и се събират единствено за лагери, добави олимпийската шампионка от Сеул’88. - Но при сходна конкуренция се построяват характери. Важно е да си повярват и да гонят до дъно задачите.”

“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР