Антъни Иванов и адвокатът му Георги Градев ще обжалват решението

...
Антъни Иванов и адвокатът му Георги Градев ще обжалват решението
Коментари Харесай

Незаконно действие на компрометирани апаратчици: Антъни Иванов ще обжалва наказанието си

 Efbet2023 Horizontal
Антъни Иванов и юристът му Георги Градев ще апелират решението на Българската федерация по плувни спортове да спре за 3 години спортните права на плувеца и му наложи санкция от 2000 лв. за уронване на престижа. Причините за наказването са " серия медийни изяви на Иванов, в които посредством изказвания, клюки, внушения и обиди той уронва престижа както на федерацията, обособени състезатели, треньори, по този начин и на спортни институции ".

В известието на БФПС е посочен и образец с подстрекателство, което Иванов е направил по адрес на международният рекордьор на 400 м свободен жанр за юноши Петър Мицин - а точно, че достижението му през 2023 година се дължи на неразрешени вещества. 

Във фейсбук адв. Георги Градев написа:

" Поредното нелегално деяние на една компрометирана федерация от апаратчици, които не зачитат свободата на изложение и правото на отбрана и си мислят, че са над закона.

Никой не е поканил Антъни Иванов да изложи неговата позиция, нито му е дал правото на отбрана. Решението на УС е незабележим самостоятелен административен акт и ще бъде обжалвано по реда на Административнопроцесуален кодекс, което автоматизирано ще спре действието му.

Веднага откакто АССГ анулира нищожното и нелегално решение на УС на БФПС, Антъни ще заведе дело против БФПС за вреди в изключително огромен размер. Да стартират да пестят пари, че ще им трябват. "

Самият Антъни Иванов също излезе с коментар за наложеното наказване

" Още една много смешна постъпка. Никога не съм казвал, че Мицин е постигнал върха си със неразрешени субстанции. Похвалих какъв брой химически грамотни са хората от БФПС. Явно имаме “гузен негонен бяга ”.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР