Антъни Джошуа заслужено победи Джърмейн Франклин в нервен мач край

...
Антъни Джошуа заслужено победи Джърмейн Франклин в нервен мач край
Коментари Харесай

Джошуа се завърна на победния път с успех над Убиеца от Мичиган в скандална битка ВИДЕО

Антъни Джошуа справедливо победи Джърмейн Франклин в нервозен мач край въжетата при завръщането си на кръга в лондонската зала „ O2 “, с цел да постави завършек на серията от 2 следващи провали. През целия дуел имаше провокации от двете страни, изплезвания, удари след гонга, псувни, а в края разумно се стигна до напражение, даже след последния рунд, когато бойците и щабовете едвам бяха удържани от всеобщо меле от защитата.

Британецът бе излязъл с доста ясна тактика за триумф, като обработваше непреклонно американеца от отдалеченост, а в това време демонстрираше забележителна пъргавост с краката във фаза „ отбрана “. Още в първия рунд Франклин понесе няколко крошета, само че на собствен ред съумя да пласира удар в носа на съперника и Джошуа бе разкървавен. До самия завършек на срещата от щаба на етническия нигериец правеха всичко, с цел да попиват кръвта, само че белите гащета на Антъни най-после бяха алено червени. Въпреки раната в носа по-високият боксьор стисна зъби и не сподели, че тоа го смущава.

„ Убиеца от Мичиган “ остана прекомерно въздържан в началните рундове, а, когато реши да вдигне темпото, стартира да попада на ъпъркътите на „ Ей Джей “, след което прекара много съществено време в клинч, с цел да се опази от нокаута.

Франклин устоя на краката си до самия край, само че това напълно не бе задоволително за освен това от почетна загуба против един доста по-класен, въпреки и засегнат противник.

Съдиите имаха цялостното право да отсъдят единомислещо в интерес на Антъни Джошуа, а след края на срещата той съобщи, че в този момент е ред на Тайсън Фюри. „ Топката към този момент е в неговото поле “, сподели някогашният първенец по адрес на „ Циганския крал “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР