Антъни Джошуа за отрицателно време е успял да се нагоди

...
Антъни Джошуа за отрицателно време е успял да се нагоди
Коментари Харесай

Джошуа за нула време свалил 10-ина килограма за мача с Такам

Антъни Джошуа за негативно време е съумял да се нагоди към новия си противник в наложителната отбрана на международната купа в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) на 28 октомври в Кардиф. Англичанинът е свалил “десетина” кг, с цел да бъде по-бърз и избухлив против Карлос Такам, който единствено 12 дни преди мача размени контузения Кубрат Пулев.

World heavyweight championship

JOSHUA vs TAKAM

28th October
Live here at Locomotive pic.twitter.com/CLZHZQNDeP
— THE LOCOMOTIVE BAR (@locoburton) October 21, 2017
“Той отслабна с 5, даже с 10 кг в последните дни след промяната на противника. Определено ще го забележим с десетина кг по-лек от мача му против Владимир Кличко. Много е бърз, ще видите, той е най-вълнуващият боксьор в света сега и е подготвен да си свърши работата”, изясни пред Sky Sports промоутърът му Еди Хърн.

Brb, family time. Enjoy the weekend! #AJBXNG pic.twitter.com/C3D98gCVwO
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) October 21, 2017
Причината за потребността от събаряне на килограми е, че Такам е 183-сантиметров боксьор, до момента в който Кубрат Пулев е 193 и надлежно е с друг от камерунеца жанр. Кобрата съблюдава отдалеченост и не прави доста комбинации с повече от два удара, до момента в който Такам организира дуела в по-голяма непосредственост до съперника си и надлежно се чака да насочва повече като брой удари.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР