Антъни Джошуа (Великобритания) ще защитава световните си титли по бокс

...
Антъни Джошуа (Великобритания) ще защитава световните си титли по бокс
Коментари Харесай

Еди Хърн: Надявам се битката Джошуа - Пулев да се състои в O2 Арена

Антъни Джошуа (Великобритания) ще пази международните си трофеи по бокс в тежка категория против наложителния кандидат на IBF Кубрат Пулев в първата седмица на декември, като мачът най-вероятно ще бъде при закрити порти, написа " Сън ".

Мениджърът на англичанина Еди Хърн продължава да се надява дуелът да се състои в лондонската зала " O2 Арена ".

" Наясно сме, че до края на годината AJ ще има единствено един мач, тъй че желаеме да го изтеглим допустимо най-късно, с цел да има по-добри шансове на допускането на аудитория ", разяснява Хърн.

" Но това изобщо не е несъмнено при актуалната обстановка. В този миг е по-вероятно мачът да бъде при закрити порти ", сподели още промоутърът.

" От " О2 Арина " следват наредбите на държавното управление, тъй че към този момент са затворени. Те би трябвало да получат позволение да отворят. Дали на 50 %? Или пък на 100 % (от потенциала си)?. Това ще зависи от управляващите. При всички случаи ще би трябвало да се свърши още доста работа ", сподели още той.

Джошуа и Пулев трябваше да се боксират на стадиона на Тотнъм в Лондон на 20 юни, само че срещата беше отсрочена поради пандемията от ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР