Антъни Джошуа вече е в Саудитска Арабия, където на 7

...
Антъни Джошуа вече е в Саудитска Арабия, където на 7
Коментари Харесай

Джошуа обеща бокс, за който хората ще разказват на внуците си

Антъни Джошуа към този момент е в Саудитска Арабия, където на 7 декември ще се изправи против международния първенец в тежка категория Анди Руис. При идването си в страната британецът даде обещание една емблематична за бокса вечер и доста представление за всички почитатели на този спорт.

" Ще бъде една невероятна вечер. Радвам се, че толкоз доста мои почитатели ще бъдат тук, изключително от Англия. Определено ще бъде една вечер, за която хората ще описват на внуците си. Една от тези емблематични за бокса вечери. "

През юни мексиканецът Анди Руис сервира една от най-големите сензации в историята на бокса, пращайки четири пъти Джошуа в нокдаун, преди да го довърши в седмия рунд.
View this post on Instagram
Rollin’ through arrivals @diriyahseason

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on Nov 24, 2019 at 6:31am PST

" Мислят си, че той е доста популярен, само че когато го победя желая всички да ми се поклоните и да ми кажете какъв брой съм популярен аз. Не съумях да победя Руис преди и си получих заслуженото. Научих доста неща от загубата. Научих се по какъв начин да одобрявам провалите като мъж и че би трябвало да съм признателен, че имам втори късмет. ", добави той.

Реваншът сред Джошуа и Руис е доста значим и за Кубрат Пулев. Българският боксьор е наложителен кандидат за международната купа във версия Международна боксова федерация (IBF) и по правилник би трябвало да се бие за пояса с спечелилия от сблъсъкa в Саудитска Арабия до 31 май 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР