Антъни Джошуа сподели своето огромно нетърпение относно евентуален двубой с

...
Антъни Джошуа сподели своето огромно нетърпение относно евентуален двубой с
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: С удоволствие ще се бия с Тайсън Фюри

Антъни Джошуа показа своето голямо неспокойствие по отношение на възможен дуел с Тайсън Фюри за прозвището безспорен международен първенец в тежка категория. Ей Джей за следващ път разгласи, че на този стадий негова борба с Дионтей Уайлдър е съвсем невъзможна.

" Това би било голям дуел, на драго сърце бих взел участие в него. Мисля, че Фюри победи Уайлдър и ще е необикновено двама английски боксьори да се бият, с цел да обединят всичките пояси. В очите на доста хора Фюри е първенец и даже да няма сега колан, той е в топ 3 и ще бъде необикновено ".

" Уайлдър очевидно си е мислел, че борбата с Фюри ще е лесна, поради тригодишното му неявяване. Тайсън обаче е доста надарен и го сподели с боксовите си умения ".

" Уайлдър има други варианти сега и се интересува от други противници, а ми се коства, че с цел да има такива искания, би трябвало да държи най-малко един пояс, тъй като аз имам останалите. Офертата ни беше страхотна, само че той избра други борби и аз също би трябвало да поема по различен път сега, тъй че го изчаквам ", разяснява Джошуа, представен от Sky Sports.
 Еди Хърн не планува скоро мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев
Еди Хърн не планува скоро мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев

Тази седмица ще стане прочут идващият противник на международния шампион
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР