Антъни Джошуа си навлече гнева на групи, които се занимават

...
Антъни Джошуа си навлече гнева на групи, които се занимават
Коментари Харесай

Джошуа подкрепи политическата среда в Саудитска Арабия и изуми света

Антъни Джошуа си навлече гнева на групи, които се занимават със отбраната на човешките права. Британецът изуми с изказванието си, че в Саудитска Арабия се пробва да се прави добра политическа работа и че хората, които е виждал там, са спокойни и щастливи.
" Амнести Интернешънъл " - една от най-популярните неправителствени организации за отбрана на човешките права, предизвести боксьора, че е манипулиран от управляващите в арабската страна, които в действителност не съблюдават правата на индивида най-много посредством цензура.
Имаше изказвания, съгласно които репутацията на Джошуа, който ще получи над 60 милиона паунда за реванша в Саудитска Арабия, ще бъде опетнена, само че той отхвърля тази опция.
Когато бе запитан от " BBC " даже се оказа, че той няма знания за " Амнести Интернешънъл ": " Интересно. Не знам доста за " Амнести Интернешънъл ", тъй като извозвам по-голяма част от времето си, тренирайки във " Финчли ".
Като човек пробвам да нося позитивизъм и светлина на всички места, където отивам. Виждам го през своите очи, само че сигурно в страната (Саудитска Арабия) се пробват да правят добра политическа работа ".
Какво още сподели Джошуа, разберете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР