Антъни Джошуа ще излезе с чисто нова психическа нагласа в

...
Антъни Джошуа ще излезе с чисто нова психическа нагласа в
Коментари Харесай

Джошуа превключва на режим убиец за Руис

Антъни Джошуа ще излезе с чисто нова психическа настройка в реванша си с Анди Руис на 7 декември, или най-малко по този начин твърди самият той.

Британецът ще се опита да си върне изгубените международни трофеи, като за задачата е работил доста и върху менталното си положение, освен върху физическото, написа boec.bg.

“Новата ми психическа настройка е успокоение, самообладание. Като на палач, за това става въпрос. Леденостуден, да остана сега, порядъчен, както палач. Мястото ми е тук, заслужавам да съм тук. Това не е ново за мен. Всичко, което вършим, е в името на славата. По този метод желая да подобавам към подготвителните си лагери оттук насетне. Боксът е много деликатна материя, душевен. Физически е едно нещо, само че това има върхове и спадове. Искам ли да го направя? Достатъчно добър ли съм? Получавам ли опциите, които заслужавам? Толкова доста трудности, само че би трябвало просто да си кажеш, че тъкмо тук ти е мястото, навръх върха. Ако не спираш да си го повтаряш, скоро ще се озовеш на позиция, която е единствено за величия “, показа Джошуа във видео, което разгласява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР