Антъни Джошуа се показа още веднъж не само като световен

...
Антъни Джошуа се показа още веднъж не само като световен
Коментари Харесай

Антъни Джошуа се оказа пич, весели се с фенове в Лас Вегас

Антъни Джошуа се появи още един път освен като международен отличник в тежка категория, само че и като първенец на народа. Британецът се включи в празненство край басейн в Лас Вегас. Той освен не се направи на значим, само че не отхвърли фотография или диалог с почитателите. 

Боксьорът беше в Невада дружно със своя промоутър Еди Хърн, с цел да ревизират T-Mobile Arena. Прочутата зала е определена за реванш с Кличко през ноември, в случай че украинецът най-сетне каже публично да.

След бизнеса Джошуа реши да разпусне с другари на фамозния Encore Beach Club, където искаше и да види шведския DJ Alesso.

Само по гащета, бойната машината не криеше своите мускули. Въпреки че си нае от по този начин наречените ВИП " бунгала ", той се заприказва с елементарните гости, поискали му селфи или подпис. Разбира се, измежду тях не липсваха и апетитни девойки в нищожни бикини.

Така нареченото " бунгало " събира 25 посетители, като наемът му е 15 000 $. Сума за семки по мащабите на Антъни. 27-годишният британец пусна фотография в Инстаграм с надпис: " Чистото сърце печели ". 

Encore Beach Club е обичан на международните звезди от спорта. Уейн Рууни обича да отскача там. Пол Погба пък отпразнува прехвърлянето си в Манчестър Юнайтед с шумно празненство, включващо зверски скокове в басейна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР