Антъни Джошуа преживя кошмарен дебют на американска земя, след като

...
Антъни Джошуа преживя кошмарен дебют на американска земя, след като
Коментари Харесай

Ще има моментален реванш между Джошуа и Руис-младши

Антъни Джошуа претърпя призрачен дебют на американска земя, откакто беше пратен в нокдаун четири пъти от новобранеца Анди Руис-младши и загуби трите си международни трофеи в " Медисън Скуер Гардън " след ТКО.
 Анди Луис младши сервира сензацията против Антъни Джошуа @@@

Реферът Майкъл Грифин попита британеца дали желае да продължи след четвъртия нокдаун, само че вялият отговор " да " не бе подплатен със стъпка напред и задоволително очевиден език на тялото. Неадекватният взор на Джошуа също е индикирал, че той не може да се пази интелигентно и реферът реши да приключи борбата, като след това към този момент някогашният първенец не оспори отсъждането за ТКО.

Daaamn, did Andy Ruiz really just expose Anthony Joshua at MADISON SQUARE GARDEN

Love an underdog story pic.twitter.com/QTK6u9Ugcm
— AJ (@ahmedJ_23) June 2, 2019
Естествено, в контракта сред Джошуа и Руис-младши има уговорка за мигновен реванш, като тя ще бъде задействана и промоутърът Еди Хърн даже изясни, че вторият двубой ще се състои във Англия.

Вероятно мачът ще се организира през есента, което обърква съществено проектите на Джошуа за идващия му ход, включващ отбрана на купата на Международната боксова федерация против Кубрат Пулев по това време.

И Джошуа, и Еди Хърн бяха потресени от случилото се и демонстрираха почитание към Руис-младши, като се извиниха на почитателите си, само че най-същественото от изявленията им бе, че реваншът ще се организира мигновено на " домашна " почва. Репутацията на AJ обаче претърпя по-жесток удар даже от самия боксьор по време на всичките нокдауни против мексиканеца в " Медисън Скуер Гардън ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР