Антъни Джошуа планира да изиграе три мача през следващата година

...
Антъни Джошуа планира да изиграе три мача през следващата година
Коментари Харесай

Антъни Джошуа планира да стане абсолютен шампион на света

Антъни Джошуа възнамерява да изиграе три мача през идната година и да сплоти всички трофеи в тежката категория. Това разгласи промоутърът му - Еди Хърн.

В момента Джошуа държи три от петте пояса - на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова организация (IBO). Британецът ще ги пази на 28 октомври в Кардиф против Карлос Такам. Последният размени титулярния кандидат - Кубрат Пулев, който се отхвърли поради травма.

Дионтей Уайлдър е собственик на най-ценния пояс в тежката категория - на Световния боксов съвет (WBC). ToЙ ще пази купата си против Бърмейн Стивърн на 4 ноември в Ню Йорк.

Последната международна купа е в новозеландеца Джоузеф Паркър. В края на септември той сполучливо я отбрани, побеждавайки братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи.

" Мачът с Паркър е вероятен през февруари или март. Знаете обаче, че може би ще би трябвало да създадем наложителна отбрана против кандидата на WBA, тъй че към момента не знам ", сподели Хърн в изявление за BoxingScene.com .

Според Хърн дълго чаканият мач сред Джошуа и Уайлдър може да се реализира идващото лято. " Бих желал Уайлдър да се бие с Дилиън Уайт. Днес още веднъж приказвах с момчетата (от екипа на Уайлдър). Планът е спечелилият от този мач да срещне Джошуа ", изясни Хърн.

" При всички положения задачата е да създадем три мача на Антъни през 2018 година Иска ми се два от тях да са за сливане на трофеи. Невинаги нещата се получават по този начин, само че огромната цел е Антъни да стане безспорен първенеца на света ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР