Антъни Джошуа определи Владимир Кличко като най-силния удар, срещу когото

...
Антъни Джошуа определи Владимир Кличко като най-силния удар, срещу когото
Коментари Харесай

Джошуа разкри кой го е удрял най-силно

Антъни Джошуа дефинира Владимир Кличко като най-силния удар, против който в миналото се е изправял на кръга. Британската звезда победи украинеца с нокаут в 11-ия рунд на " Уембли " през 2017 година, само че призна, че е можело да бъде " изнесен на носилка ".

Джошуа, който се завръща на кръга в събота с вярата да възобнови кариерата си против американеца Джърмейн Франклин в O2 Арина в Лондон, претърпя първото проваляне в кариерата си, когато се изправи против новобранеца Анди Руис в Ню Йорк през 2019 година

Британската звезда загуби тежко, като беше съборен на платното четири пъти от тежкия мексиканец. Той също беше надвит от Александър Усик през 2021 година на стадион Тотнъм Хотспър, преди да претърпи още една загуба предишния август от украинеца в реванша им.

Но Ей Джей разкри, че Владимир Кличко е имал най-мощните удари, против които е се е изправял.

„ Кой ме удари най-силно? Да, Кличко. Когато излязох на кръга с Кличко просто знаех, че това може да стане по два метода. Мога или да печеля, или ще бъда прострян по тил. Да ме изнесат на носилка. Този човек е звяр, той е звяр “.

„ Щях да кажа Руис, само че когато ме удари Кличко като че ли получавах мозъчно разтърсване “.

Джошуа падна за първи път в кариерата си, когато Кличко удари тежка дясна ръка в шестия рунд. Но роденият в Уотфорд боксьор се върна по величествен метод, с цел да добави международната купа на WBA в тежка категория към своята корона на IBF. Кличко бе повален три пъти, преди Джошуа да обезпечи успеха пред 90 000 почитатели на Уембли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР