Антъни Джошуа носи гарантирано вълнение на феновете на бокса и

...
Антъни Джошуа носи гарантирано вълнение на феновете на бокса и
Коментари Харесай

Тони Белю: Антъни Джошуа е лицето на бокса

Антъни Джошуа носи обезпечено неспокойствие на почитателите на бокса и ще нанесе още един отблъскващ нокаут в борбата му против Карлос Такам, съгласно неговият сътрудник в тежка категория Тони Белю.

"Това е всичко, което хората желаят да видят в тежка категория. Без значение против кого се изправя, Джошуа постоянно провокира интереса на публиката. Това, което той направи против Владимир Кличко е нещо удивително, по тази причина той е лицето на бокса сега. Това беше борба от извънредно значение за Джошуа и той я завоюва, което предопредели идната му велика кариера ", съобщи Белю

След това Белю направи рекапитулация на най-хубавите боксьори от Обединеното кралство е тежка категория.

"Дейвид Хей и Джошуа са естетически фантастични боксьори. И двамата са доста, доста положителни спортисти, които могат и да стигнат до борба между тях, а Дейвид даже пое новия метод, пробвайки се непрекъснато да прави похвали на Джошуа. И въпреки всичко Антъни е любим на английския бокс - и евентуално английския спорт - тъй като той постоянно нокаутира съперниците си и провокира неспокойствие във почитателите. Това е разликата ", добави Белю.

"Тайсън Фюри пък направи това, което никой различен не бе правил до оня миг. Той отиде в Германия и победи Владимир Кличко със съдийско решение. Да, не го нокаутира, само че и не понесе доста вреди. Джошуа обаче също победи Кличко, само че с нокаут и затова за по малко време. Той го направи със жанр, който безусловно никой не можеше да планува ", сподели още Тони Белю.

"Джошуа постоянно дава на почитателите това, което желаят. Сега той е в оня стадий, в който ми припомня на Майк Тайсън през ранните му години. Може да е безусловно вманиачен, да прави недомислени неща на кръга и даже да не наподобява обезпокоен, само че за какво общността го обича? Защото той постоянно внася неспокойствие на кръга ", приключи Белю.

източник: Gulliver/GettyImages

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР