Антъни Джошуа не уважава решението на Кубрат Пулев да се

...
Антъни Джошуа не уважава решението на Кубрат Пулев да се
Коментари Харесай

Джошуа се присмива на Кобрата: Как може за една дреболия да откажеш мач?!

Антъни Джошуа не почита решението на Кубрат Пулев да се отдръпна от дуела на 28 октомври в Кардиф посред им поради травма. Шампионът в тежка категория на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация даже искрено се подиграва на контузията на Кобрата и я дефинира за дреболия. Поне това излиза наяве от цитатите му в английския вестник “Метро”.

Metro_Sport: Anthony Joshua 'pissed off' Kubrat Pulev pulled out of Cardiff showdown with injury https://t.co/1PUWVDdxMk
— Sport News Channel (@SportNewsChanel) October 22, 2017
“Ако знаехте моите травми по време на подготвителните лагери… Имах тресчица, когато излязох на кръга против Доминик Брийзъл, а рамото ми беше засегнато по време на лагера. На боксьорите се случва постоянно, натоварването е огромно. Две седмици преди мача с Кличко трябваше да вървя при тайландски теляк, като там получих нова контузия - крампа на гърба, тъй като прекомерно доста ме разтегна. Кълна се, че по-късно вървях изкривен на две. Но продължаваме, макар всичките контузии и травми. Срещу Майкъл Спрот пък имах фрактура на гърба, само че отново не съм се оплаквал.

Brb, family time. Enjoy the weekend! #AJBXNG pic.twitter.com/C3D98gCVwO
— Anthony Joshua (@anthonyfjoshua) October 21, 2017
Треньорът ми (Роб Маккракън) въобще не харесва това, което върша, споделя ми, че би трябвало от време на време да анулирам и аз мачовете си, когато съм контузен. Но на кръга е напълно друго, там адреналинът те гълтам. Така че не мисля, че в миналото бих се отказал от мач поради травма, в случай че не е нещо смъртоносно.

***LATE CANCELLATION*** for #JoshuaPulev #anthonyjoshua match in #cardiff for 4 people https://t.co/ogsvXooSfy pic.twitter.com/XAExW1FbMa
— Ty Mynydd Lodge (@TyMynyddLodge) October 12, 2017
Не разбирам по какъв начин може да се готвиш толкоз доста за един мач, за този миг, и да се откажеш от него поради една дреболия”, споделя Джошуа, представен от “Метро”.

Вместо против Пулев, на 28 октомври в Кардиф той ще се изправи против Карлос Такам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР