Антъни Джошуа, който в събота си върна 4 титли в

...
Антъни Джошуа, който в събота си върна 4 титли в
Коментари Харесай

Джошуа - Пулев в края на март на новия стадион на „Тотнъм?

Антъни Джошуа, който в събота си върна 4 трофеи в тежката категория след победа над Анди Руис, счита да отбрани пояса на Международната боксова федерация (IBF) през месец март на новия 60-хиляден стадион на „ Тотнъм “ в Лондон, написа английският „ Сън “.

30-годишният Джошуа съобщи, че избира да се изправи против британеца Дилиан Уайт, само че най-вероятният му конкурент е българският боксьор Кубрат Пулев, който е формален кандидат във версията IBF.

„ Ще бъде грандиозно. Като видях какъв брой хора пристигнаха, с цел да ме поддържат, осъзнах, че към момента има огромен интерес към тежката категория, изключително в този момент, откакто си върнах купите. Да ги пазя вкъщи ще бъде огромна вест. Ще бъде по-добре да се изправя против различен британец, само че в случай че не става, то има публични съперници, с които да се заема “, разяснява Джошуа.

„ Лондон ме зове! Цяла година не съм се боксирал пред родна аудитория. Хубаво беше, че имах опцията да си поема въздух. Не е зле понякога да има малко неустановеност, малко подозрения. Това демонстрира, че английските почитатели играят огромна роля в моята кариера. Когато съм вкъщи, не мога да изгубя. Работата стартира още веднъж, тъй като през март ще би трябвало да пазя купите си. Вече съм фокусиран върху идващия си мач “, добави той.

Същевременно с това промоутърът на Джошуа Еди Хърн разкри, че мечтаното завръщане на боксьора на „ Уембли “, където през 2017 година победи легендата Владимир Кличко, за момента е неосъществимо, поради натоварения календар на стадиона.  

Вместо това хазаин на идната среща на Джошуа може да бъде новият супер съвременен стадион „ Тотнъм “, който бе построен от основи на мястото на „ Уайт Харт Лейн " и пуснат в употреба при започване на 2019 година Капацитетът на стадиона на „ шпорите “ е 62 062 седящи места.

„ Стадионът на „ Тотнъм ” е една прелестна локация и би трябвало да я разгледаме опцията да проведем идващия мач там. Звънят ми от цялата страна и ме молят да доведа Джошуа у дома. Говорихме с хората от „ Тотнъм “, искахме там да е реваншът с Руис, само че датите не бяха подобаващи. Сега още веднъж ще приказваме с тях и ще забележим дали ще се споразумеем за края на март “, добави Хърн.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР