Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са постигнали договорка за два

...
Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са постигнали договорка за два
Коментари Харесай

Джошуа и Фюри се договориха за два мача

Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са постигнали сделка за два мача между тях, разгласи промоутърът Еди Хърн . Именно последният от дълго време желае мегасблъсък на двамата най-хубави английски боксьори в тежката категория.

" Преговорите вървят чудесно, финансовата част беше най-трудната. Прогресът с организацията на конфликта е страховит, само че към момента има доста незнайни. Трябват ни дати и места. Имаме и Дилиан Уайт, който е наложителен кандидат за купата на Фюри. Съществуват много спънки по пътя, само че се движим в вярната посока. Първата борба може да се организира през лятото на 2021 година ", разяснява Хърн.
Мениджърът на Кобрата: Той ще нанесе тежко проваляне на Джошуа "Кубрат ще бъде по-подготвен от Анди Руис за реванша ", съобщи Ивайло Гоцев пред "Скай Спортс "

Джошуа и Фюри държат всички пояси в категорията. Ей Джей - тези на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Световната боксова асоциация (WBA), до момента в който Фюри - на Световния боксов съвет (WBC).

Освен че Фюри би трябвало да пази купата си против Уайт, на Джошуа следва и мач със наложителния кандидат Кубрат Пулев. Българинът неколкократно съобщи, че международният първенец се опасява от него и може би това е повода да за забавянето в договарянията за мач посред им.
Промоутърът на Кобрата: Джошуа - Фюри може да се контракти единствено за ден Боб Аръм се надява да не се стигне до подобен вариант
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР