Антъни Джошуа и Кубрат Пулев са отправили ново искане до

...
Антъни Джошуа и Кубрат Пулев са отправили ново искане до
Коментари Харесай

Джошуа и Пулев искат отсрочка до 14 февруари

Антъни Джошуа и Кубрат Пулев са отправили ново искане до Международната федерация по бокс (IBF) за удължение на периода за договарянията сред двамата за наложителната отбрана на купата в тежка категория, заяви ESPN, представен от sportal. Преди седмица за краен период бе оповестена датата 31 януари, само че в този момент двете страни са поискали двуседмична отстрочка - до 14 февруари. Кобрата и Ей Джей се надяват да се схванат, с цел да не се стига до насрочване на търг за дуела. Засега обаче отговор от IBF няма.

За борба сред двамата се заприказва незабавно след успеха на Джошуа (23-1, 21КО) в реванша против Анди Руис-младши (33-2, 22КО) предишния декември в Рияд (Саудитска Арабия). Тогава британецът си отмъсти за единствената загуба в кариерата си, която изненадващо претърпя в 7-ия рунд на първия мач с Руис предишния юни в Ню Йорк.

Антъни получи правото на реванш единствено при изискване, че спечелилият ще се изправи против Пулев (28-1, 14КО) не по-късно от 31 май 2020 година Това беше спогодба, с която българите и неговата мениджърска организация “Епик Спорт” в последна сметка се съгласиха, макар че в началото желаеха съдията Кевин Кастел, който дава отговор за южния регион на Ню Йорк, да отвори контракта сред Джошуа и Руис поради непозволена уговорка, която задължава да има реванш сред двамата и която е в прорез с правилника на Международната боксова федерация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР