Антъни Джошуа и Дилиан Уайт бяха готови да подновят съперничеството

...
Антъни Джошуа и Дилиан Уайт бяха готови да подновят съперничеството
Коментари Харесай

Реваншът между Джошуа и Дилиън Уайт пропада

Антъни Джошуа и Дилиан Уайт бяха подготвени да възобновят съперничеството си от 2015 година тази година в завладяваща борба в тежка категория, само че това е все по-вероятно да не се случи. Ей Дгей нокаутира Уайт през 2015 година след под напрежение пердах, с цел да завоюва купата на Англия и да се изпрати по пътя към международната популярност. В последно време обаче кариерата на Джошуа върви надолу и той се пробва да се върне към славата. Предполагаше се, че ще има нов пердах с Уайт това лято, само че Еди Хърн към този момент не има вяра на подобен процес.

Попитан от DAZN Boxing Show дали Джошуа в действителност ще се бие на 12 август, той даде настояща информация за договарянията и уточни финансовите условия като евентуално съдбовна спънка.

„ Не мисля, че ще бъде Дилиан Уайт “, разгласи Еди Хърн. „ Просто мисля, че да приказваме за пари и да се опитваме да намерим някаква междинна позиция е мъчно. Очевидно Уайт има своята стойност в тази борба, ние имаме нашите числа, които считаме за верни, явно Ей Джей също желае пари. Много е мъчно. Просто не мисля, че финансово – в случай че съм изцяло почтен – можем да реализираме договорка с Дилиън Уайт за тази борба “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР