Антъни Джошуа е един от най-безстрашните боксьори, които са се

...
Антъни Джошуа е един от най-безстрашните боксьори, които са се
Коментари Харесай

Плашат непобедения Джошуа с Кобрата

Антъни Джошуа е един от най-безстрашните боксьори, които са се качвали на кръга в последното десетилетие.

Кошмарът на Владимир Кличко към този момент има на сметката си 19 победи с нокаут от също толкоз мача, а съгласно доста експерти британецът ще господства в тежка категория още дълги години.

Има ли обаче кой да спре неговата победна серия? Това е въпросът, на който уеб сайтът worldboxingnews.net се пробва да отговори, назовавайки петима кандидати, които могат да сторят това.

А измежду тях преди всичко е посочен Кубрат Пулев. Както е известно, мач сред Пулев и Джошуа трябваше да има, само че българинът се отхвърли от него поради травма. Кобрата обаче не губи вяра да излезе на кръга против първенеца.

"Пулев имаше нещастието да не излезе за мача си против Ей Джей през октомври. Към момента Пулев наподобява като един от най-големите противници на Ей Джей що се отнася до опит и мощ, които има. Големият 116 кг българин към този момент нокаутира половината от своите противници в професионалната си кариера, което подсказва, че има късмет против Джошуа ", написа изданието.

"Въпреки че достиженията на Пулев не наподобяват отлични спрямо тези на международния първенец, само че той има доста сила за огромен човек, само че по-важното е, че има мотивацията да нанесе неприятности. Вече се приказва за пренасрочване на мача в даден миг в близкото бъдеще. "

Тервел Пулев: Кубрат ще се бие през март

Според изданието, другите боксьори, които могат да сложат завършек на победната серия на Джошуа, са Луис Ортис, Тайсън Фюри, Джоузеф Паркър и Владимир Кличко, в случай че украинецът се завърне на кръга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР