Антъни Джонсън вероятно подготвя завръщане в UFC, но в тежката

...
Антъни Джонсън вероятно подготвя завръщане в UFC, но в тежката
Коментари Харесай

Антъни Джонсън: За битка срещу Джоунс ще сваля до 93 килограма

Антъни Джонсън евентуално приготвя завръщане в UFC, само че в тежката категория на организацията. 35-годишният някогашен кандидат за купата в полу-тежката категория, разгласи, че за борба против Джон Джоунс, той е подготвен да смъкна до рамките на някогашната си категория. Като посетител в подкаста на Брендън Шауб, Джонсън самичък удостовери, че има предпочитание да се бие с “Кокала”.

След края на UFC кариерата си, спортистът стартира да наддава килограми внезапно. Появиха се клюки, че е намерил ново занимание - пауърлифтинг. Мнозина почитатели, които са го виждали онлайн изрекоха удивление какъв брой огромен наподобява в действителност той в този момент. Това кара много хора от обкръжението на състезателя да се съмняват в това дали свалянето на килограмите ще бъде целесъобразно за него.


Още в края на август мениджърът на Джонсън - Али Абделазиз съобщи, че “Ръмбъл” възнамерява да се завърне в клетката. Джонсън към момента не е влезнал още веднъж в групата за допинг тестване от USADA, само че счита да го направи скоро.

„ Имам да отслабна още 5 кг, с цел да стана към 107кг. Искам да видя по какъв начин се усеща тялото ми. Ако се усеща добре, тогава евентуално ще съумея да смъква и останалите килограми.” сподели Джонсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР