Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, е починал на възраст

...
Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, е починал на възраст
Коментари Харесай

Нещастие в семейството на Мадона - почина по-големият брат на певицата след борба със зависимост

Антъни Чиконе, по-големият брат на Мадона, е умрял на възраст от 66 години, след " утежняване през последните няколко месеца " , съобщи People. 

Новината за гибелта на Антъни беше обявена в събота в Instagram от Джо Хенири - съпруг на една от сестрите на певицата, Мелъни Чиконе. В известието Антъни, един от седемте братя и сестри на Мадона, беше разказан като " комплициран темперамент ".
                             

„ Моят шурей, Антъни Джерард Чиконе, напусна тази земя предходната вечер. Познавам го от 15-годишен, в пролетта на живота ни в Мичиган, преди толкова доста години. Както брат Дейв Хенри (който направи тази снимка) отбелязва тук, Антъни беше комплициран характер; и Бог знае: ние се карахме на моменти, както правят истинските братя. Но аз го обичах и го разбирах по-добре, в сравнение с от време на време можех да изразя. Но неприятностите избледняват; а фамилията остава – с ръце, протегнати през масата. Сбогом, братко Антъни. Искам да мисля, че богът, в който твоята благословена майка (и моята) вярваше, го има там, чакайки да те одобри. Поне днес никой няма да ме разубеди от тази визия. " - гласеше известието.

Представители на Мадона към момента не са коментирали новината. Източник разкри пред People, че Кралицата на попа имала сложни връзки с Антъни поради битката му с алкохолизма.  „ Всички те бяха до него и макар че беше отчуждена, Мадона го поддържаше по всевъзможен метод, когато той беше подготвен да одобри поддръжката “ , споделя източникът. „ Членове на фамилията, в това число Мадона, го посещаваха, до момента в който беше в неговия рехабилитационен център, защото той се влошаваше последните няколко месеца. “

" През последните си месеци той беше в контакт със фамилията и Мадона, само че през миналата седмица той отхвърли поддръжката, предлагана от рехабилитационния център, и беше ясно, че е подготвен да продължи напред “, разкри вътрешен човек за изданието Page Six. 

Мадона е израснала в Мичиган, където се счита, че брат ѝ е умрял, съобщава Page Six.

През 2011 година Антъни, каза в изявление, че е „ безприютен на улицата “ и живее под мост в Мичиган.  „ Аз съм нула в техните очи – не-човек. Аз съм позор. Ако замръзна до гибел, фамилията ми евентуално няма да знае или да се интересува от това в продължение на шест месеца. " - оплака се той в изявлението.

Братът на Мадона Кристофър по-късно удостовери, че Антъни се е „ завърнал вкъщи “ и се „ възвръща “ след известно време в център за лекуване.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР