Ант Макпартлин и бившата съпруга Лиза Армстронг никога не са

...
Ант Макпартлин и бившата съпруга Лиза Армстронг никога не са
Коментари Харесай

Битката за плодовитост на Ант МакПартлин и Лиза Армстронг по собствени думи, както приятел казва, че „тя не е имала проблеми“

Ант Макпартлин и някогашната брачна половинка Лиза Армстронг в никакъв случай не са имали фамилията, на което са се надявали.

Бившата двойка копнееше да стане родител от доста години, преди телевизионният водещ Джорди да стане татко във вторник с втората си брачна половинка Ан-Мари. Те приветстваха момченцето Уайлдър Патрик и споделиха щастливата си вест със света с възхитителна фотография в Instagram на Ант, която гушка новороденото.

Но за него и Лиза не беше писано да имат семейство. След като се срещнаха на музикалната сцена като младежи и се срещаха 11 години, Ant повдигна въпроса с диамантен пръстен Tiffany. Те се ожениха на звездна гала 14 месеца по-късно.

Звездата от „ Аз съм звезда “ беше принудена да отхвърли, че Лиза е бременна и през 2010 година разгласи, че са почнали опити за бебе. По това време той сподели: „ Искахме деца от известно време, само че и двамата сме заети. Сега сме в отмора, първата вярна от 15 години. Така че Лиза и аз се опитваме да имаме бебе… добре, опитваме от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР