Ансамблите на Русия и Италия спечелиха златните медали за отделните

...
Ансамблите на Русия и Италия спечелиха златните медали за отделните
Коментари Харесай

Ансамблите на Италия и Русия спечелиха злато за отделните съчетания на световното

Ансамблите на Русия и Италия завоюваха златните медали за обособените съчетания на международното състезание по художествена гимнастика в Япония.

В последния ден на конкуренцията гимнастичките на двете страни си размениха местата при качването на почетната стълбичка.

За композицията с пет топки рускините получиха най-висока оценка - 46,000 точки. Италианките са втори с 45,600 точки. На трета позиция останаха представителките на домакините от Япония - 44,500 точки.

След съчетанията с обръчи и бухалки първи са италианките 42,275 точки. Рускините са втори с 40,950, а бронзът още веднъж е за японките - 40,900.

България не взе участие на международното състезание с отбор, защото девойките на Весела Димитрова се отдръпнаха поради травма на Лаура Траатс. Те приключват кариерите си като олимпийски шампионки от Токио.

Русия приключва международното с най-вече златни медали - 6. Ансамбълът победи и в многобоя, а Дина Аверина стана първа при самостоятелните гимнастички в многобоя, на топка, обръч и бухалки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР