Ансамбълът по художествена гимнастика спечели за пореден път наградата за

...
Ансамбълът по художествена гимнастика спечели за пореден път наградата за
Коментари Харесай

Симона Дянкова: Надявам се 2019 година да е още по-успешна за всички български спортисти

Ансамбълът по художествена гимнастика завоюва за следващ път премията за тим на годината. Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Стефани Кирякова и Мадлен Радуканова получиха премията си от министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

" За нас е голямо наслаждение да сме тук. Много сме щастливи, тъй като тази премия е доста мечтана от всички нас. Благодаря на всички, които са дали своят вот за нас и на всеки, който ни поддържа ", сподели капитанът Симона Дянкова.

" Благодарности за министър Кралев, държавното управление на България и на президента на българската федерация Илиана Раева. Тя със своя екип провежда международно състезание в София, което светът ма художествената гимнастика не беше виждал. Затова ни повериха и семейството на международно състезание през 2022 година. Г-жо Раева възхищаваме се на пристрастеността и силата, с която работите. Благодарности на нашия екип, танцови педагози, лекари, масажисти, на асистент треньора Михаела Маевска и на нашия треньор Весела Димитрова. Тя постоянно желае нещо по-така. Г-жо, благодарим ви, че сте такава, каквато сте и доста ви обичаме ", добави Дянкова.

" Измина една доста тежка година за нас, в която спечелихме 19 медала от европейско и международно състезание и интернационалните шампионати. Най-важното за нас беше да забележим " Арена Армеец " претъпкана и всички дружно да изпеем българския химн. Това се случи. Благодарим на всички, които сте с нас. Вие ни мотивирате да продължаваме да упражняваме старателно. Надявам се 2019 година да е още по-успешна както за нас, по този начин и за всички български спортисти ", съобщи капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика.

ГАЛЕРИЯ №1

ГАЛЕРИЯ №2


Снимки: Емона Цончева и Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР