Ансамбълът по художествена гимнастика продължава да бъде преследван от здравословни

...
Ансамбълът по художествена гимнастика продължава да бъде преследван от здравословни
Коментари Харесай

В ансамбъла с промени „на пожар“

Ансамбълът по художествена гимнастика продължава да бъде преследван от здравословни проблеми, месец преди международното състезание в столичната зала „ Арена Армеец “ (10-16 септември). Отборът отхвърли международната купа в Минск тази седмица, откакто Елена Бинева още не възобновена от остаряла контузия.

Преди това резервата Стефани Кирякова размени контузената Теодора Александрова и сполучливо започва на няколко шампионата, даже се окичи с медали.
Сега обаче „ на пожар “ е извикана Ерика Зафирова от самостоятелните гимнастички. Старши треньорът на ансамбъла Весела Димитрова е поискала 19-годишната състезателка от Кюстендил да тренира дружно с отбора. Преди две години Ерика бе в националния състав, които стана четвърти в отборното класиране на мощния шампионат в Корбей Есон (Франция).

От треньорския щаб обаче са безапелационни, че за идната международна купа в съветския град Казан (24-26 август) ансамбълът ще вземе присъединяване. Все обаче не е ясно с какъв състав.
Мондиалът в София ще е и първа подготовка за олимпиадата Токио 2020 при ансамблите, като най-хубавите 3 тима ще вземат квоти за игрите.

Фотоизложба на „ златните девойки “  30-04

С фотоизложба на „ златните девойки “ ще бъде презентиран стартът на международното по художествена гимнастика в София (1-16 септември). От 20 август до 5 септември в градинката пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “ ще бъдат показани 28 фрагмента, представляващи триумфите на този хубав спорт през последните години. Но акцентът ще е върху нашите участнички на мондиала. Откриването е на 21 август от 12,30 часа.

Тогава ще бъдат показани и фотографии на Fibank, които са част от благотворителен календар на трезора с девойките от националния ни тим.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР