Ансамбълът ни по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Елена

...
Ансамбълът ни по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Елена
Коментари Харесай

Ансамбълът с демонстративно участие във фестивала на Алина Кабаева



Ансамбълът ни по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова отпътуват за Москва, където ще вземат участие демонстративно във фестивала, който провежда една от най-големите звезди в този спорт -  Алина Кабаева.

Тимът получи премията за тим на месец април в анкетата на спортните редакции, проведена от Пресклуб „ България “.

През април българските гимнастички завоюваха купите в многобоя и на финала на пет обръча, както и бронз на финала на три топки и две въжета на Световната купа в София, а също така сребърен орден в многобоя и две златни оценки на финалите на Световната купа в Баку (Азербайджан).

" Благодарим доста за тази премия, която печелим за втори следващ месец. Съчетанията ни към този момент са сносно направени, въпрос на душeвност е на надпреварите да ги изиграем по най-хубавия метод. Доста добре се представяме на последните шампионати. Най-важното съревнование за този полусезон е европейското състезание в Испания. Надяваме се да играем устойчиво и си покажем композициите допустимо най-добре ", сподели капитанът на ансамбъла Симона Дянкова.

Отборът взе участие на шампионат в Гуадалахара, Испания, при започване на месеца, с цел да види залата, в която ще се организира европейското състезание. Единствената смяна, която се е наложила, е да бъде заменен цвета на въжетата, с цел да се виждат по-добре.

" Залата е доста хубава. Беше прочувствено съревнование, публиката ни хареса доста. Имаше и доста българи ", добави Дянкова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР