Ансамбълът на България завоюва златните медали на смесеното съчетание с

...
Ансамбълът на България завоюва златните медали на смесеното съчетание с
Коментари Харесай

Ансамбълът ни по художествена гимнастика спечели злато от Световната купа в Баку

Ансамбълът на България завоюва златните медали на смесеното комбиниране с обръчи и бухалки на Световната купа по художествена гимнастика в Баку.

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова изпревариха съставa на Русия (25.250 точки), а за бронза се пребориха състезателките на Украйна (25.150).

За българския отбор това е втори орден от Баку след бронза в многобоя нощес. На финала на пет топки българските грации останаха на четвърто място с оценка 23.950 точки.
На топки първенец стана Русия с 24.850 точки, а на второ и трето място са надлежно Япония с 24.450 и Украйна с 24.350. На обръчи и бухалки сребърните оценки завоюва Русия с 25.250 точки, а на трето място е Украйна с 25.150 точки.

По-рано през днешния ден Катрин Тасева зае пето място на бухалки и шесто на обръч на финалите на обособените уреди. Катрин имаше изпуснати уреди и в двете композиции. Тя беше оценена с с 20.300 точки на бухалки и 18.950 на обръч. За осъществяването си на бухалки тя има оценка за компликация от 13.2.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР