Ансамбълът на България заема седмо място за многобоя след изиграване

...
Ансамбълът на България заема седмо място за многобоя след изиграване
Коментари Харесай

Ансамбълът на България заема седмо място в класирането за многобоя след съчетанията с пет обръча на Световната купа в София

Ансамбълът на България заема седмо място за многобоя след изиграване на съчетанията с пет обръча на Световната купа по художествена гимнастика в София.

Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева позволиха неточности в извънредно сложната си комбинация. Възпитаничките на Весела Димитрова и Ясена Стойнева получиха оценка от 34.150 точки, заемайки седма позиция за многобоя в края на първия спортен ден. Така те се класираха за финала на този апарат в неделя.

Лидер в класирането е тимът на Израел с 38.150 точки, пред Италия с 37.050 точки и Бразилия с 35.850 точки. В подреждането следват Франция с 35.000, Испания с 34.450 и Мексико с 34.300 точки. В конкуренцията вземат участие 15 тима.

Съдия за България при ансамблите е Християна Тодорова.

В събота, 13 април, предстоят съчетанията с три ленти и две топки, след което ще станат ясни медалистките в многобоя. Потокът на българките стартира в 18:00 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР