Ансамбълът Четиримата пианисти се завръща на сцената на най-големия летен

...
Ансамбълът Четиримата пианисти се завръща на сцената на най-големия летен
Коментари Харесай

Четиримата пианисти се завръщат на сцената на Sofia Summer Fest този август

Ансамбълът " Четиримата пианисти " се завръща на сцената на най-големия летен фестивал в София - Sofia Summer Fest на 18-и август от 20:30 ч . Виртуозите Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров, Антони Дончев ще зарадват публиката със особено аранжирани произведения, съчетаващи класическа и джаз музиката. Продуцентска къща Palms Music е спонсор на събитието, което ще се организира на добре познатата локация в Южен парк II зад музея " Земята и хората " .

" С горделивост разгласяваме нашето партньорство с  Sofia Summer Fest , където ще бъде показан планът " Четиримата пианисти ". Смятам, че това е страхотна опция да влагаме в културното ни благосъстояние, като подкрепим гениите на България. Надявам се фестивалът да бъде още една причина за софиянци и гостите на столицата да се насладят на магията на нашия град, " показа Мило Борисов, притежател на Palms Music .

" Четиримата пианисти " е извънредно сполучлив музикален план, реализиран три пъти в Зала 1 на НДК. До момента пианистите са осъществили концерти в Лондон (Cadogan Hall), Любляна, на фестивала " Аполония " в Созопол, на Sofia Summer Fest, както и по време на специфична Гала вечер, която събра над 5000 души, във връзка 50-годишнината на курорта " Албена ".

По време на музикалното събитие ще прозвучат част от най-великите произведения на композитори като Й. С. Бах, Едвард Григ, Сергей Рахманинов, Петър Ступел, Джузепе Верди, Астор Пиацола, съчетани с джаз претекстове. За положителното звучене безспорно ще способства и майсторското осъществяване на контрабасиста Димитър Карамфилов и Димитър Семов (ударни инструменти).

е формален сътрудник на фестивала, което е част от политиката на продуцентската къща да предизвиква българската просвета. Чрез продуцентската си къща меценатът Мило Борисов цели да оказва поддръжка и подпомагане на български създатели от всяка сфера на културния живот в страната.

Билетите за концерта са към този момент в продажба и варират сред 20 и 25 лева, като могат да бъдат закупени през мрежата на .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР