Ансамбъл Тракийска младост при СУ Любен Каравелов бе посланик на

...
Ансамбъл Тракийска младост при СУ Любен Каравелов бе посланик на
Коментари Харесай

Благотворителен концерт на ансамбъл Тракийска младост при СУ Любен Каравелов

Ансамбъл " Тракийска младост " при СУ " Любен Каравелов " бе дипломат на Пловдив през месец декември като участник в коледната културна стратегия на чешката столица и сложи началото на представянето зад граница Пловдив - Европейска столица на културата. Училището прегръща идеята през актуалната емблематична за града ни година да се включи интензивно в културните събития.

Дни след формалното разкриване на Пловдив-Европейска столица на културата, Средно учебно заведение " Любен Каравелов " ще даде своя принос с фолклорен благотворителен концетр. Младите български гении ще изпълнят песенни, инструментални и танцови композиции на фона на аудио-визуална мултимедийна презентация за Пловдив.

" Уважаеми жители и посетители на Пловдив, заповядайте през днешния ден, 18.01.2019 година, от 18.00 ч. в Дома на културата " Борис Христов " да съпреживеем дружно вълшебството на българското културно завещание и насладата, че нашият античен и безконечен град е културна столица на Европа ", молят от учебното заведение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР